Advertisement

Almanya Sel / Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi.

Almanya Sel / Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi.. Şu ana kadar 19 kişi hayatını kaybetti. Federal ordu, itfaiye ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, sel felaketine karşı seferber olurken, sele kapılan veya evleri sular altında kalan en az 11 kişi hayatını kaybetti Sel sebebiyle 70'den fazla kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın da çökme. Belçika ve i̇sviçre'de yalnızca maddi hasar görüldü. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço artıyor.

Federal ordu, itfaiye ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, sel felaketine karşı seferber olurken, sele kapılan veya evleri sular altında kalan en az 11 kişi hayatını kaybetti Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 33 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Yetkililer ülkenin batısında daha fazla etkili olan. Almanya'da en az 33 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp.

Ovvrulsnz9pqlm
Ovvrulsnz9pqlm from cdntr1.img.sputniknews.com
Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı. En az 9 can kaybı var. Almanya'da en az 33 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Almanya ve belçika'da aşırı yağış ve sonrasında meydana gelen sel nedeniyle köyler, şehirler su altında kaldı. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Son 200 yılın en büyük sel felaketini yaşayan almanya 'da ölü sayısı artıyor. Almanya'nın güney ve batı bölgelerinde metrekareye neredeyse 200 kilogram yağış düştü.

Almanya'daki su baskınları can kaybının yanı sıra büyük maddi hasara neden oluyor.

En az 9 can kaybı var. Almanya'da en az 42 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Almanya'da yaz ortasında etkili olan sağanak yağmur ve beraberinde yaşanan seller hayatı olumsuz etkiledi. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı felç etti. Almanya ve belçika'da aşırı yağış ve sonrasında meydana gelen sel nedeniyle köyler, şehirler su altında kaldı. Almanya'nın güney ve batı bölgelerinde metrekareye neredeyse 200 kilogram yağış düştü. 42 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayıp. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 33 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi. Selde kaybolan bin 300 kişiden haber alınamazken, arama kurtarma. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. 70 kişiden ise haber alınamıyor.

Son 200 yılın en büyük sel felaketini yaşayan almanya 'da ölü sayısı artıyor. Dünden beri etkili olan sağanak yağış almanya'ya felaket getirdi. Belçika ve i̇sviçre'de yalnızca maddi hasar görüldü. Almanya'da yaşanan sel felaketinde can kaybı sayısı yükseliyor. Aşırı yağış en fazla türklerin yoğun olduğu kuzey ren vestfalya ile baden württemberg'i vuruyor.

Kg3c Fz2agen4m
Kg3c Fz2agen4m from i.sozcu.com.tr
Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Almanya'da günlerdir devam eden şiddetli yağmur yüzünden ülkenin güneyindeki bazı kent ve kasabalar sular altında kaldı. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı ölü sayısı 33'e yükselirken en az 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Leverkusen'deki bir oto galeri bu hale geldi. Afp'nin haberine göre, abd'ye resmi ziyarette bulunan başbakan angela merkel hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve selden etkilenenlere yardım sözü verdi. Almanya'nın güney ve batı bölgelerinde metrekareye neredeyse 200 kilogram yağış düştü. Ölü ve kayıplar var, ohal ilan edildi almanya'da son 200 yılın en şiddetli yağışları ülkenin yarısını göle çevirdi. Haber metninin boyutu haber metnini yazdır caddeler göl oldu.

Aşırı yağış en fazla türklerin yoğun olduğu kuzey ren vestfalya ile baden württemberg'i vuruyor.

Almanya'da yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle binlerce vatandaşın kayıp olduğu bilgisi geldi. Almanya ve belçika'da aşırı yağış ve sonrasında meydana gelen sel nedeniyle köyler, şehirler su altında kaldı. Şiddetli yağışlar nedeniyle yaşanan sel felaketi ardından kayıp sayısının bin 300 olarak kayıplara geçmesinin ardından bilanço her dakika…devamı için tıklayınız Evler çöktü, 30 kişi kayıp. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 30 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Almanya'da yaşanan sel felaketinde can kaybı sayısı yükseliyor. Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Dw türkçe'de yer alan habere göre, büyük maddi zarara yol açan ve tarihi bölgeleri de sular altında bırakan afet, almanya'nın i̇kinci dünya. Aşırı yağış en fazla türklerin yoğun olduğu kuzey ren vestfalya ile baden württemberg'i vuruyor. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'nın batısında etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı sayısı artıyor.

Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı. Almanya'da yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle binlerce vatandaşın kayıp olduğu bilgisi geldi. Şu ana kadar 19 kişi hayatını kaybetti. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı ölü sayısı 33'e yükselirken en az 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı.

Yrkv2zufd Rpjm
Yrkv2zufd Rpjm from foto.haberler.com
Haber metninin boyutu haber metnini yazdır caddeler göl oldu. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 33'ten 42'ye yükseldi. Almanya'da günlerdir devam eden şiddetli yağmur yüzünden ülkenin güneyindeki bazı kent ve kasabalar sular altında kaldı. Ölü sayısı da artıyor ve onlarca insandan haber alınamıyor. Almanya'nın kuzey ren vestfalya ve rheinland pfalz eyaletlerini etkileyen sel felaketi şimdiye kadar 100'den fazla kişinin canına mal oldu ve hâlâ çok sayıda kişi de kayıp. Federal ordu, itfaiye ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, sel felaketine karşı seferber olurken, sele kapılan veya evleri sular altında kalan en az 11 kişi hayatını kaybetti En az 9 can kaybı var. Leverkusen'deki bir oto galeri bu hale geldi.

Yetkililer ülkenin batısında daha fazla etkili olan.

Almanya'da, 90'ı köln'ün güneyindeki ahrweiler semtinde olmak üzere ülke genelinde en az 133 kişinin sel nedeniyle hayatını kaybetti, yüzlerce kişi ise hala kayıp. Almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Afp'nin haberine göre, abd'ye resmi ziyarette bulunan başbakan angela merkel hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve selden etkilenenlere yardım sözü verdi. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi. Şiddetli yağışlar nedeniyle yaşanan sel felaketi ardından kayıp sayısının bin 300 olarak kayıplara geçmesinin ardından bilanço her dakika…devamı için tıklayınız Almanya'da yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle binlerce vatandaşın kayıp olduğu bilgisi geldi. Ölü ve kayıplar var, ohal ilan edildi almanya'da son 200 yılın en şiddetli yağışları ülkenin yarısını göle çevirdi. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Almanya ve belçika'da aşırı yağış ve sonrasında meydana gelen sel nedeniyle köyler, şehirler su altında kaldı. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Afp'de yer alan haberlere göre minimum ondokuz insan hayatını. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'y geçtiği düşünülürken, 50 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Almanya'da en az 33 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp.

Posting Komentar

0 Komentar